Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

Voeg je koptekst hier toe

NARCISME TRAJECT

 

-Als je nog in een destructieve relatie verwikkeld bent-

 

In de relatie voel je dat er iets niet helemaal juist is. Een gevoel dat de situatie niet te vertrouwen is maar de narcist weerlegt je gevoelens, waardoor je niet meer weet hoe het nu echt is. Vraag je je af,

 • Ben ik nu gek? 
 • Blijf ik in de relatie of ga ik weg?’
 • Hoe breek ik eventueel met een narcistische familielid?
 • Hoe kom ik los uit zijn grip en vind ik mezelf terug?
 • Wanneer ik blijf hoe kan ik dan dusdanig met de situatie om gaan dat ik me nog enigszins staande kan houden?
 • Hoe bescherm je jezelf en eventueel je kinderen tot verder misbruik. Ook voor in de toekomst?

  Kom terug tot je kern. Dan kan je deze moeilijke keuzes op een bewuste manier maken.

 

-Als je al uit de relatie bent gestapt-

 

Wat een breuk met een narcist anders maakt dan een “gewone” breuk is het feit dat door de constant manipulaties en Gaslighting je het gevoel van realiteitsbesef kwijt bent. Intense twijfel, schuldgevoelens en zelfvertrouwen zijn met de tijd allemaal weggevaagd.

 

Het lijkt wel of je persoonlijkheid is weggeveegd. Je kan last hebben van angst paniekaanvallen. Je rouwt om het verlies van de droom van de liefde om een persoon die nooit bestaan heeft…

Dit is een ernstig psychische aandoening en wordt ook wel het Narcistisch Slachtoffer syndroom (NSS) genoemd.

Zonder hulp kan dit nog jaren blijven aanslepen. Iemand die zichzelf niet meer kent en vertrouwt is een gewillige prooi en er is daarom een groot risico om wéér in een destructieve relatie terecht te komen.

 

Wat kan je verwachten van een “Narcisme basis traject?” (5 sessies)

 

(Alle trajecten worden op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Met als fundament de volgende aandachtspunten).

 • Je krijg inzicht in wat er aan de hand is/was. Eindelijk kan je jouw verhaal vertellen in alle vertrouwelijkheid zonder oordeel of vooroordeel. 
 • Je leert begrijpen wat je is overkomen, om het stap per stap te kunnen aanvaarden
 • Je grenzen opnieuw leren kennen en aangeven. Een belangrijke schakel in je herstelproces
 • Terug weer in verbinding te komen met je eigen gevoelens en noden
 • Realiteit met verwarring ontrafelen
 • Ontrafelen wat jou weer in je krachten doet staan en daarin actie ondernemen
 • Na deze 5 sessies wordt er geëvalueerd of de gestelde doelen zijn bereikt en of er nog een vervolg traject of losse sessies gewenst zijn. (Na een maand komt sowieso nog een follow up om af te toetsen waar je nu staan en of je eventueel  nog tips of hulp kan gebruiken)

 

Wat kan je verwachten van een “Narcisme verdiepingstraject?” (10 sessies)

 

 • Dit traject is een verdieping, verlenging én verbreding van het basis traject van alles van dat je tot nu toe geleerd en geoefend hebt
 • Stoppen met piekergedrag
 • Jezelf terug vinden. (wie ben ik, waarom trek ik die mensen aan? Herhaalt de geschiedenis zich?
 • Twijfel, schuldgevoelens en gevoel van minderwaardigheid worden intens aangepakt
 • Zelfvertrouwen en inzicht zodat je nooit meer in zo destructieve relatie terecht komt
 • We kijken samen vooruit en zorgen voor strategieën om je positieve mind-set te behouden zodat je deze in moeilijke momenten kan benutten. (Na deze 10 sessies wordt er geëvalueerd of de gestelde doelen zijn bereikt. Na een maand komt sowieso nog een follow up om af te toetsen waar je nu staan en of je eventueel nog tips of hulp kan gebruiken).
 

Heb je interesse om in jezelf te investeren, te groeien en verder te gaan?

Klik hier voor meer info. 

 

 

Unieke coach in deze materie
5/5

 

Daar waar ik vroeger dacht dat vrouwen van venus en mannen van mars kwamen, was mijn relatie er één met iemand van een andere planeet in een ander zonnestelsel misschien wel uit een andere melkweg … Een relatie met een narciste die meer en meer onbegrijpelijk, irreëel, uitputtend, pijnlijk, etc… werd. Toch ben ik dankzij Eleanor erin geslaagd dit heel helder te krijgen. De combinatie van ervaringsdeskundige en van de manier om de processen inzake narcisme te verbaliseren, maakt haar een unieke coach in deze materie 

Ik ben niet gek
5/5

Jarenlang werd er me wijs gemaakt dat er iets mis met me was. Ik ben het gaan geloven. Uiteindelijk heeft hij me verlaten voor een jonge vrouw. Het bevestigde mij nog meer dat ik niet goed genoeg was. Dat er iets mis was met mij. Ik wist niet meer wie ik was. Twijfelde aan alles. Zelfs welke kleding en sieraden ik écht leuk vond. Door Coach Eleanor heb ik mezelf weer terug gevonden, ik ben een totaal ander mens dan tijdens de relatie. Mijn zelfvertrouwen is terug. De breuk was een zegen. Zonder jouw inzichten Eleanor was ik nog op hetzelfde punt. Ik voel me dankbaar. Ga altijd door met wat je nu doet. 

Uitstekende gids naar herstel
5/5

Ik beveel Coach Eleanor aan aan iedereen die herstelt van narcistisch misbruik. Haar expertise, zorgzame benadering en toewijding aan het welzijn van haar cliënten maken haar tot een uitstekende gids op het pad naar herstel. Ik ben enorm dankbaar voor haar bijdrage aan mijn reis naar genezing en het herwinnen van mijn eigen kracht.

Terug op de rails
5/5

Dit traject heeft me veel gebracht. Eleanor heeft geduld en gaf me zelfvertrouwen als een echte coach. Ze geloofden in mijn kunnen om mezelf te vinden en gaf me de steun en motivatie die ik nodig had. Op momenten dat ik het even niet zag zitten pakte ze me weer op terug op de rails waar ik gebleven was. Ik ben al een heel eind en werk nu aan het hoofdstuk mensen weer durven vertrouwen. 

Gezonde relatie
5/5

Dankzij het traject van Coach Eleanor heb ik goede vooruitgang geboekt in mijn herstel. Ik ben nu in staat om mijn eigen grenzen te stellen. Ik herken nu wat een gezonde relatie is en kan daar van genieten. Alleen was dat me nooit gelukt. Dank u voor uw warme en professionele begeleiding. 

Eindelijk de realiteit zien
5/5

Mijn ex vriendin was narcist of ze had een narcistische stijl. Door deze coaching ben ik daar nu wel achter.  De kenmerken van haar gedrag en gemene trucjes die ze speelde is waar ik het zo mee te doen had. Het was zwaar, heel zwaar. Toch zijn we dingen voor geweest want door de diepgaande kennis over narcisme van Eleanor werd haar gedrag voorspelbaar. Er zijn veel problemen betreft de kinderen en zaken en zij blijft altijd wie of wat ze is. De manier hoe ik er mee omga is gigantisch verbeterd. Ik heb weer rust in mezelf. Door de kennis die ik heb opgedaan heb ik meer controle over gebeurtenissen waardoor ik me krachtiger voel. Ik spreek van geluk dat ik Coach Eleanor getroffen heb en nu de realiteit eindelijk zie. 

Note:

 

”Waar je ook hulp zoekt weet dat veel zorgverleners, psychologen, psychiaters, coachen en therapeuten hier niet voor zijn opgeleid en weinig van weten. Om teleurstelling en onjuiste informatie te voorkomen, let er dus op dat die persoon kennis heeft van Narcistisch misbruik, emotionele en lichamelijk mishandeling en huiselijk geweld. Het is belangrijk dat er begrip is voor de situatie en er ingezien wordt dat de dader de dader is en niet de instelling ‘waar twee vechten hebben twee schuld”. Dit is in de context van Narcistische mishandeling heel belangrijk júist omdat je geleerd hebt het altijd bij jezelf en jouw houding moest zoeken. Alles was jouw schuld. Verkeerde informatie en daardoor verkeerde benadering van het slachtoffer naar de Narcist kunnen in sommige situaties zelfs desastreuze gevolgen hebben. Wanneer je een therapeut moet uitleggen dat dat met een Narcist anders is zit je verkeerd. Het moet niet zo zijn dat jij de therapeut moet opleiden over narcistische mishandeling in plaats van omgekeerd”