Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

Voeg je koptekst hier toe

NARCISME COACHING

 

Worstel je met emotionele schade door contact met een narcistisch persoon? 

                                     Verlang je naar het terugvinden van je identiteit na narcistisch misbruik? 

Heb je last van narcistisch gedrag van een familielid, vriend of collega?

 Voel je je gevangen in een vicieuze cyclus met een narcist? 

  

Ik begrijp hoe zwaar het kan zijn om met narcistisch misbruik te leven. Of het nu gaat om een partner, familielid, vriend of collega, de impact van narcistisch gedrag kan verwoestend zijn en diepe emotionele littekens achterlaten.

 

Laat me je helpen om je ervaringen te verwerken, te begrijpen en jezelf te wapenen tegen herhaling in de toekomst.

Wat is Narcisme Coaching?

Narcisme coaching is een gespecialiseerde vorm van begeleiding die je helpt om de schade van narcistisch misbruik te herstellen en je eigen identiteit terug te vinden. Het biedt inzicht in narcisme, helpt je de dynamieken en patronen te herkennen, en ondersteunt je bij het opbouwen van een sterk zelfbeeld.

Wat Kun Je Verwachten van Narcisme Coaching?

  • Inzicht in Narcisme:
    Krijg diepgaande kennis over narcisme en ontdek hoe het in jouw leven is gaan spelen. Zie hoe de dynamiek zich voor jou heeft ontplooid en herken de rode vlaggen die je eerder gemist hebt.
  • Herstel van Emotionele Schade:
    Samen werken we aan jouw herstel van emotionele schade. Identificeer de patronen van misbruik en leer hoe je deze kunt doorbreken.
  • Zelfontdekking en Identiteitsopbouw: Ik help je je eigen valkuilen te identificeren en jezelf opnieuw te vinden door zelfontdekking en het opbouwen van een sterke eigen identiteit.
  • Strategieën en Technieken: Leer praktische strategieën en technieken om met narcistische individuen om te gaan en jezelf te beschermen.
  • Ondersteuning en Begeleiding: Ontvang persoonlijke ondersteuning en begeleiding tijdens je herstelproces. We creëren een veilige ruimte waarin je kunt groeien en sterker kunt worden.

Waarom Narcisme Coaching?

 

Narcistisch misbruik kan diepe emotionele littekens achterlaten en je zelfbeeld ernstig aantasten. Narcisme coaching is ontworpen om je te helpen deze schade te herstellen en je leven terug te winnen. Het biedt een gestructureerde aanpak om je weerbaarder te maken en je te leren hoe je gezonde grenzen kunt stellen. 

Door narcisme coaching kun je:

 

Zelfbewustzijn Vergroten: Begrijp de impact van narcisme op je leven en leer hoe je jezelf kunt beschermen.

Veerkracht Opbouwen: Ontwikkel emotionele veerkracht en herstel je zelfvertrouwen.
Gezonde Relaties Creëren: Leer hoe je gezonde relaties kunt aangaan en onderhouden, vrij van narcistisch misbruik.
Zelfliefde Cultiveren: Bouw aan een positieve en liefdevolle relatie met jezelf.

 

Mijn naam is Eleanor. In een tijd waarin het begrip van narcisme nog in de kinderschoenen stond, was ik al druk bezig met het doorgronden en verwerken van mijn eigen ervaringen. Het is inmiddels al 15 jaar geleden dat ik mijzelf obsessief begon te verdiepen in het fenomeen van narcisme. Alles viel op zijn plaats.

 

Dan heb ik talloze cursussen gevolgd en colleges bijgewoond van vooraanstaande experts op academisch niveau. Daarnaast heb ik deelgenomen aan lezingen en cursussen verzorgd door Professor Vaknin, auteur van onder andere ‘Malignant Self Love’ en zelf een gediagnosticeerde psychopathische narcist. Nog steeds leer ik elke dag weer bij en blijf up to date van de laatste studies. 

 

Als ervaringsdeskundige in combinatie met de nodige professionele achtergrond ben ik sindsdien zelf workshops en lezingen gaan geven. Zowel in Nederland als in België.  Met bewezen succesvolle coachingstrajecten kan ik je verzekeren dat je bij mij aan het juiste adres bent betreft narcisme. Ik help je met vólle toewijding en álle liefde. 

Narcisme Basistraining (5 sessies) Wat te verwachten?

– Inzicht in jouw situatie, vertrouwelijk en zonder oordeel.
– Begrip en acceptatie van wat je is overkomen.
– Grenzen opnieuw leren kennen en aangeven.
– Verbinding met je eigen gevoelens en noden herstellen.
– Verwarring ontrafelen en realiteit herwinnen.
– Acties ondernemen om je kracht terug te vinden.

 

Evaluatie: Na 5 sessies evalueren de situatie en na een maand volgt sowieso een follow-up om je voortgang te toetsen en extra tips te geven.

 

Narcisme Verdiepingstraject (10 sessies) Wat te verwachten?

 Uitbreiding van de basistraining:
– Dieper inzicht in en oefening van geleerde vaardigheden.
– Stoppen met piekeren.
– Jezelf herontdekken (wie ben ik, waarom trek ik bepaalde mensen aan?).
– Intens aanpakken van twijfel, schuldgevoel en minderwaardigheid.
– Zelfvertrouwen opbouwen om destructieve relaties te vermijden.
– Vooruitkijken en strategieën ontwikkelen voor een positieve mindset.

 
Evaluatie: Na 10 sessies evalueren we de doelen. Na een maand volgt een follow-up om je voortgang te toetsen en extra hulp te bieden indien nodig.

Het mooiste compliment?
Een stralende lach van tevredenheid van mijn cliént. Zonder twijfel! 

Unieke coach in deze materie
5/5

 

Daar waar ik vroeger dacht dat vrouwen van venus en mannen van mars kwamen, was mijn relatie er één met iemand van een andere planeet in een ander zonnestelsel misschien wel uit een andere melkweg … Een relatie met een narciste die meer en meer onbegrijpelijk, irreëel, uitputtend, pijnlijk, etc… werd. Toch ben ik dankzij Eleanor erin geslaagd dit heel helder te krijgen. De combinatie van ervaringsdeskundige en van de manier om de processen inzake narcisme te verbaliseren, maakt haar een unieke coach in deze materie 

Ik ben niet gek
5/5

Jarenlang werd er me wijs gemaakt dat er iets mis met me was. Ik ben het gaan geloven. Uiteindelijk heeft hij me verlaten voor een jonge vrouw. Het bevestigde mij nog meer dat ik niet goed genoeg was. Dat er iets mis was met mij. Ik wist niet meer wie ik was. Twijfelde aan alles. Zelfs welke kleding en sieraden ik écht leuk vond. Door Coach Eleanor heb ik mezelf weer terug gevonden, ik ben een totaal ander mens dan tijdens de relatie. Mijn zelfvertrouwen is terug. De breuk was een zegen. Zonder jouw inzichten Eleanor was ik nog op hetzelfde punt. Ik voel me dankbaar. Ga altijd door met wat je nu doet. 

Uitstekende gids naar herstel
5/5

Ik beveel Coach Eleanor aan aan iedereen die herstelt van narcistisch misbruik. Haar expertise, zorgzame benadering en toewijding aan het welzijn van haar cliënten maken haar tot een uitstekende gids op het pad naar herstel. Ik ben enorm dankbaar voor haar bijdrage aan mijn reis naar genezing en het herwinnen van mijn eigen kracht.

Terug op de rails
5/5

Dit traject heeft me veel gebracht. Eleanor heeft geduld en gaf me zelfvertrouwen als een echte coach. Ze geloofden in mijn kunnen om mezelf te vinden en gaf me de steun en motivatie die ik nodig had. Op momenten dat ik het even niet zag zitten pakte ze me weer op terug op de rails waar ik gebleven was. Ik ben al een heel eind en werk nu aan het hoofdstuk mensen weer durven vertrouwen. 

Gezonde relatie
5/5

Dankzij het traject van Coach Eleanor heb ik goede vooruitgang geboekt in mijn herstel. Ik ben nu in staat om mijn eigen grenzen te stellen. Ik herken nu wat een gezonde relatie is en kan daar van genieten. Alleen was dat me nooit gelukt. Dank u voor uw warme en professionele begeleiding. 

Eindelijk de realiteit zien
5/5

Mijn ex vriendin was narcist of ze had een narcistische stijl. Door deze coaching ben ik daar nu wel achter.  De kenmerken van haar gedrag en gemene trucjes die ze speelde is waar ik het zo mee te doen had. Het was zwaar, heel zwaar. Toch zijn we dingen voor geweest want door de diepgaande kennis over narcisme van Eleanor werd haar gedrag voorspelbaar. Er zijn veel problemen betreft de kinderen en zaken en zij blijft altijd wie of wat ze is. De manier hoe ik er mee omga is gigantisch verbeterd. Ik heb weer rust in mezelf. Door de kennis die ik heb opgedaan heb ik meer controle over gebeurtenissen waardoor ik me krachtiger voel. Ik spreek van geluk dat ik Coach Eleanor getroffen heb en nu de realiteit eindelijk zie. 

Note:

 

”Waar je ook hulp zoekt weet dat veel zorgverleners, psychologen, psychiaters, coachen en therapeuten hier niet voor zijn opgeleid en weinig van weten. Om teleurstelling en onjuiste informatie te voorkomen, let er dus op dat die persoon kennis heeft van Narcistisch misbruik, emotionele en lichamelijk mishandeling en huiselijk geweld. Het is belangrijk dat er begrip is voor de situatie en er ingezien wordt dat de dader de dader is en niet de instelling ‘waar twee vechten hebben twee schuld”. Dit is in de context van Narcistische mishandeling heel belangrijk júist omdat je geleerd hebt het altijd bij jezelf en jouw houding moest zoeken. Alles was jouw schuld. Verkeerde informatie en daardoor verkeerde benadering van het slachtoffer naar de Narcist kunnen in sommige situaties zelfs desastreuze gevolgen hebben. Wanneer je een therapeut moet uitleggen dat dat met een Narcist anders is zit je verkeerd. Het moet niet zo zijn dat jij de therapeut moet opleiden over narcistische mishandeling in plaats van omgekeerd”