Eleanor heeft me de weg naar mezelf terug doen vinden. Dat zijn weinig woorden, maar staan voor een lange en heel betekenisvolle weg. Ze heeft me kunnen doen inzien dat het herkennen en erkennen van de eigen emoties behoeftes nog steeds de basis zijn van innerlijke harmonie. Via praktische en inzichtelijke methodes heeft ze me hiermee op weg gebracht. Om weer helemaal terug in contact te staan met mezelf, en daardoor ook met de wereld om me heen.
Sindsdien merk ik dat er terug veel meer helderheid en rust is in mij hoofd. Dat ik veel meer grip heb op mezelf.

Eleanor schuwt het zware werk niet, en ook niet om haar cliënten hiertoe aan te zetten – maar daar pluk je echt de vruchten van. Ondanks dat zware werk, verlopen mijn sessies met Eleanor altijd in een vlotte, aangename en fijne sfeer. Niet alleen verhelderend, maar ook verfrissend!

Tom


Uitgeblust, opgebrand, verdrietig, emotioneel, doodmoe, geen zelfvertrouwen meer… zo kwam ik bij Eleanor.. Het bekende fenomeen “burn-out “had ook mij gevloerd, letterlijk en figuurlijk, werken ging niet meer: in overlevingsmodus…, uitzichtloos. Huisarts raadde me aan om te praten met psycholoog of life-coach. Via haar website ben ik bij Eleanor terecht gekomen. 

Eleanor heeft in begin vooral geluisterd, me inzichten gegeven in mijn situatie en vooral in wie ik ben. Het werd al snel duidelijk dat ik al een tijdje niet meer aan zelfzorg deed. Die confrontatie is erg pittig maar zo broodnodig. 

Met al haar kennis en ervaring heeft Eleanor mij doen inzien dat ik het roer zelf in handen had, maar dat ik heel veel oefening nodig had om de juiste richting terug te vinden. 

Leren grenzen stellen, je valkuilen kennen, energiegevers- en vreters detecteren… Langzaam maar zeker vond ik mezelf terug en dat was nooit gelukt zonder Eleanor. Iemand hebben die in alle rust en objectiviteit naar je luistert, die niet oordeelt, die je handvaten geeft is levensnoodzakelijk in zo n situatie. 100% hersteld, nee, nog niet, maar absoluut op de goeie weg. Eleanor neem ik als life coach zeker nog een tijdje mee op mijn weg. 

Linda. 

————–

 

Dankzij onze gesprekken voel ik me gelukkiger, meer verbonden met de mensen die dicht bij me staan en de communicatie, vooral de manier waarop, heeft zeer veel progressie gemaakt.

Ik heb nooit gesnapt dat ik nood had aan het verleden een plaats te geven en te denken aan een toekomst waar openheid en geborgenheid centraal staan.

Mijn relatie is dmv geweldloze communicatie nog verbeterd, en hier zijn we beide zeer dankbaar voor.

Op mijn werk heeft mijn leiding gevende mij op een plek gezet waar ik het helemaal niet mee eens was. Ik heb hem verteld dat ik niet met hem kon spreken omdat ik in deze emotie niet objectief kon zijn. Nu had ik tijd om goed er over na te denken. De dag erop is het gesprek op een volwassen en serene manier verlopen en heb ik het maximale eruit gehaald wat in mijn voordeel was.

Dit alles en in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer heb ik ook aan u te danken, waarvoor veel dank Eleanor!

Bedankt voor het willen delen van uw visie in het leven!

Grts Koert

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–