Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

Voeg je koptekst hier toe

RELATIE BEGELEIDING

 

Heb je het moeilijk elkaar te begrijpen of je boodschap goed over te brengen?

Wat vind jij en de ander zo belangrijk maar wordt maar telkens aan voorbij gelopen?
Stagneert het gesprek of loopt het steeds uit op ruzie?

 

Tijd voor Verandering.

 
Het is tijd om elkaar weer echt te zien en te begrijpen wat er in jezelf en de ander leeft. Ons ego wil vaak verdedigen, terwijl ons hart juist wil begrijpen en verbinden.

 

 Luisteren om te reageren is niet hetzelfde als luisteren om te begrijpen. Gun jezelf en je partner de kans om weer in verbinding te komen en vooruit te gaan,.

Waarom Relatietherapie?

Relatietherapie helpt jullie om beter te communiceren, elkaar dieper te begrijpen en weer echt te verbinden. Het biedt tools om conflicten constructief op te lossen en versterkt jullie band, zodat jullie samen sterker en gelukkiger worden. Kies voor relatietherapie en geef jullie relatie de kans om te bloeien.

 

Intake

Een relatie traject begint altijd met een intakegesprek. Jullie kunnen er naar wens voor kiezen om samen te komen of alleen, of af te wisselen. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de problemen geanalyseerd. De hulpvraag zal besproken worden en ik zal jullie helder maken wat ik hier in voor jullie kan betekenen. 

 

Wat kan je verwachten van een basis traject? (5 sessies)

 (Elk traject wordt op basis van jouw persoonlijke omstandigheden afgestemd met als fundament de volgende aandachtspunten).

  •  In dit basis traject kijken naar de onderliggende patronen en analyseren de dynamiek tussen jullie samen.
  • Jullie krijgen persoonlijk afgestemde handvatten aangereikt om het meest urgente probleem aan te pakken. Er worden doelen gesteld en op een constructieve manier aan oplossingen gewerkt.  
  • Je leert hoe je emphatisch kunt luisteren naar elkaar. Wat het verschil is tussen luisteren om te verdedigen en luisteren om te begrijpen. Elkaar weer leren zien en waarderen.

Wat kan je verwachten van een verdiepingstraject? (10 sessies)

  • Dit traject is een verdieping, verlenging én verbreding van het basis traject van alles van dat jullie tot nu toe geleerd en geoefend hebben. 
  • Er wordt dieper ingegaan op hoe je grenzen stelt zonder met je partner in verwijten te vallen. 
  • Connectie met jezelf houden en tegelijkertijd in liefdevolle verbinding blijven met je partner. (Verticale en horizontale verbinding) 
  • Verbinding maken met wat jij voelt en nodig hebt en er achter komen wat er in de ander leeft qua gevoel en noden. (begrepen, gewaardeerd en gezien worden) Jullie kunnen weer communiceren in verbinding vanuit je hart in plaats vanuit je ego. 
  • Na deze 10 sessies wordt er geëvalueerd of de gestelde doelen zijn bereikt. Na een maand komt sowieso nog een follow up om af te toetsen waar jullie nu staan en eventueel nog tips of hulp kunnen gebruiken.


I
k ben Coach Eleanor en geef professionele relatiebegeleiding. Met een solide opleiding en jarenlange praktijk ervaring ben ik gepassioneerd en voel ik me oprecht betrokken om jullie te begeleiden naar een diepere verbinding en verbeterde communicatie.

 

Mijn benadering is altijd onbevooroordeeld en onpartijdig, zodat jullie beiden eerlijk en gelijkwaardig worden gehoord.

 

Het mooiste compliment?
Een stralende lach van tevredenheid van mijn cliénten. Zonder twijfel! 

Ervaringen van clienten

De liefde is terug!
5/5

Verbindende en geweldloze communicatie dat sprak ons aan voor onze relatie. Wij waren de weg in elkaar kwijt.Mede door allerlei gebeurtenissen in ons leven. Door Elanor hebben wij elkaar weer gevonden.De liefde is terug. We luisteren en begrijpen elkaar weer. Elanor is een warme lieve vrouw waardoor wij ons veilig voelen. Is professioneel is oprecht en heeft veel kennis.
Geeft ons handvatten en opdrachten. Voor mij zo waardevol geweest niet alleen in onze relatie maar ook voor mij zelf.
Ik ben nogal iemand die het iedereen naar de zin wil maken pleaser zat tegen een burnout aan. Door de tips en handvatten ben ik ook naar anderen anders gaan communiceren .Twijfel niet ga naar coach Elanor is een kado voor jezelf of voor je relatie.
Nogmaals Dankje wel. En zoals Elanor zegt een warme groet.

Mijn Maatje en Annemieke.

Heeft zijn positieve uitwerking gehad. Onze kinderen merkten het zelfs op.
5/5

Coach Eleanor gaf ons goede adviezen en handvatten om beter te praten met elkaar en ruzies aan te pakken. We werden echt begrepen. We kregen inzichten in wat we beiden nodig hadden terwijl we dat voor ons zelf niet eens helder hadden. We leerden ook onze standpunten te begrijpen. We voelden ons gehoord en gesteund. We hebben oude gewoontes leren te doorbreken. We hebben nu een sterkere band en begrijpen elkaar beter.

 

We kunnen nu ook onze boodschap over brengen zonder verwijten en elkaar steeds bekritiseren. We hebben geleerd verbinding te maken.

We zijn enorm dankbaar Eleanor. Je hebt onze relatie versterkt en geholpen om een gezonde basis te leggen voor de toekomst.

Niet alleen voor elkaar maar ook naar de mensen om ons heen kunnen we onze communicatie skills nu ook gebruiken. Ook naar onze kinderen dit kunnen over brengen die veel baat hebben dat mamma en pappa niet zo ruzie meer maken. We raden deze therapie ten zeerste aan voor koppels die hun relatie willen verbeteren. Het was een geweldige ervaring!

 

Saskia en Richard. 

Een nieuw liefdevol leven ingeblazen.
5/5

Mijn partner en ik wilden graag onze oprechte waardering uiten voor de fantastische begeleiding die we hebben gehad. We waren op een punt in onze relatie beland waarin we vastzaten en niet wisten hoe we verder moesten. Gelukkig hebben we de stap genomen om professionele hulp te zoeken en zijn we terechtgekomen bij Coach Eleanor. Vanaf het allereerste moment voelden we ons op ons gemak bij haar. Ze creëerde en veilige en ondersteunende omgeving waarin we openlijk konden communiceren en onze diepste gevoelens konden delen. 

 

 Ze luisterde actief naar beide kanten van het verhaal en gaf ons waardevolle inzichten en tools om onze communicatie te verbeteren en conflicten effectiever aan te pakken. Wat dit traject echt uniek maakte, was de empathie en het begrip dat ze voor ons had. Zeer professioneel, kundig en onpartijdig. Zij had een ongelooflijk vermogen om onze persoonlijkheden en behoeften te begrijpen, en hielp ons om elkaars standpunten beter te begrijpen. We voelden ons, gerespecteerd en aangemoedigd om te groeien als individuen en als koppel.

Gedurende de therapie werden we uitgedaagd om diep in onszelf te kijken en te werken aan onze eigen emotionele blokkades. Ze gaf ons de tools en technieken om oude patronen te doorbreken en nieuwe, gezondere gewoonten te ontwikkelen. We hebben geleerd om effectief te communiceren, met respect te luisteren en onze emoties op een constructieve manier te uiten.

Na verloop van tijd begonnen we verbeteringen in onze relatie op te merken die ons hoop gaven. De therapie heeft ons geholpen om de liefde en genegenheid die we voor elkaar hebben te herontdekken. We voelen ons nu sterker verbonden dan ooit tevoren en hebben een dieper begrip van elkaars behoeften en verlangens.

 

We zijn zo dankbaar voor de begeleiding en steun van Eleanor. Ze heeft onze relatie nieuw leven ingeblazen en ons geholpen om een gezonde basis te creëren voor onze toekomst samen. We kunnen deze therapie ten zeerste aanbevelen. Je voelt dat ze het met passie in haar hart doet. Je krijgt na het traject ook na twee maanden en dan een half jaar een gratis Skype follow up. Het gevoel dat ze je hand vast heeft en je niet zomaar loslaat omdat het traject voorbij is zegt veel over de menselijkheid en echtheid waar ze de mensen mee helpt. Het is werkelijk een levensveranderende ervaring geweest!

Jeff en Griet

We zien elkaar door een andere bril. Dat hadden we niet voor mogelijk gehouden.
5/5

Onze relatie lag op de slob. We kregen van vrienden het advies om naar Coach Eleanor te gaan. We waren op een punt dat onze oren alle vier dicht waren. Coach Eleanor zag dat we luisterden om elkaar te verdedigen ipv te begrijpen. Zo hebben we veel inzichten over onze patronen gekregen. Er was geen waardering. We voelden van beiden kanten geen respect en interesse meer. Het was een proces maar ik kan je verzekeren dat het heel bijzonder is als je je partner ineens door een totaal andere bril ziet. Dat heeft voor warme gevoelens gezorgd en onze relatie verbeterd. Nu weet ik weer waar ik het allemaal voor doe en mijn partner ziet me weer staan. We zijn blij dat we bij je terecht zijn gekomen en zullen nog meer mond op mond reclame maken voor jou. Bedankt Coach Eleanor.

 

Maartje en Bas

Ik voel me gelukkiger en meer verbonden
5/5

Ik kwam bij Coach Eleanor in eerste instantie omdat ik aan mijn communicatie wou werken. Daardoor had ik problemen op het werk, familie en mijn vrouw. Dankzij onze gesprekken voel ik me gelukkiger, meer verbonden met de mensen die dicht bij me staan en de communicatie, vooral de manier waarop, heeft zeer veel progressie gemaakt. Ik heb nooit gesnapt dat ik nood had aan het verleden een plaats te geven en te denken aan een toekomst waar openheid en geborgenheid centraal staan.

 

Mijn relatie is dmv geweldloze communicatie nog verbeterd, en hier zijn we beide zeer dankbaar voor.

Op mijn werk heeft mijn leidinggevende mij op een plek gezet waar ik het helemaal niet mee eens was. Ik heb hem verteld dat ik niet met hem kon spreken omdat ik in deze emotie niet objectief kon zijn. Nu had ik tijd om goed er over na te denken. De dag erop is het gesprek op een volwassen en serene manier verlopen en heb ik het maximale eruit gehaald wat in mijn voordeel was. Dit alles en in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer heb ik ook aan u te danken, waarvoor veel dank Eleanor!

Bedankt voor het willen delen van uw visie in het leven!

Grts Kris

"Ik ben goed genoeg"
5/5

Vorig jaar heb ik contact gezocht met Eleanor omdat ik in mijn leven tegen een aantal zaken aanliep waar ik iets aan wilde gaan veranderen. Ik wist echter niet hoe, en waar, ik moest beginnen. Dankzij de gesprekken met Eleanor heb ik steeds meer inzicht gekregen in wie ik ben, en wat de redenen zijn waarom ik de dingen  deed zoals ik ze deed in het dagelijks leven.  Dat was enerzijds confronterend, anderzijds gaf het inzicht. Hierdoor kon ik langzaam dingen gaan veranderen.

 

Ik merk nu steeds vaker dat ik dankzij de gesprekken met Eleanor, zelfvertrouwen, eigenwaarde en kracht ga ontwikkelen, “Ik ben goed genoeg, ik mag er zijn”. Dat heb ik met dit traject geleerd en dat inzicht is zeer waardevol gebleken!!

Eleanor is een goed luisterend oor en gaat respectvol met mijn verhalen om. Tevens geeft ze me opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan, in de praktijk. Dat ervaar ik zeker als een toegevoegde waarde gezien ik dit in allerlei situaties en met verschillende mensen kan toepassen.  Aanrader!

Groetjes Esther

+ 32 (0)468 49 33 17

2coacheleanor@gmail.com