Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

Sterkte Na de Storm, na Regen Kwam de Groei.

Mijn Persoonlijke Transformatie

“Mijn naam is Eleanor Schuyffel  in 1973 ben ik geboren in het historische en oudste stad van Nederland “Nijmegen”.
Ook in mijn leven heb ik te maken gehad met verschillende mensen mensen met een Narcistische persoonlijkheid stoornis en Narcistische stijlen. Dat nam op den duur zeer gevaarlijke wendingen aan.. Als slachtoffer ben ik hierin erg diep gegaan. Door weinig bekendheid destijds over Narcisme en veel onjuiste informatie, heeft mijn herstel verschrikkelijk lang geduurd en ook de mensen om me heen erg veel verdriet gedaan.

Vaak beseffen mensen zich te laat dat hij of zij lijdt aan het Narcistisch slachtoffer syndroom. Om niet verder weg te zakken is het van essentieel belang dit op tijd in te zien zodat je er iets mee kan doen. Kennis is macht. Er is nu zoveel meer bekend en duidelijk geworden is ten opzichte van een paar jaar terug. Met de juiste hulp, zelfzorg, zelfreflectie en 100% inzet ben ik van slachtoffer naar Survivor naar Warrior gekomen. En dat kan jij ook!

 

Missie

 

Mijn missie is mensen te helpen die met iemand te maken hebben met NPS of hebben gehad en daar nog de gevolgen van dragen. Door bijv. nog steeds met schuldgevoel, onzekerheid, verwarring, minderwaardigheidscomplex rond lopen. Naast mijn relevante opleidingen ben ik een ervaringsdeskundige die over veel dingen mee kan praten, begrip hebben voor situaties waar menigeen die er nooit voor hebben gestaan nooit en te nimmer kunnen begrijpen. Er zijn veel onderwerpen waar slachtoffers en ook survivors nog steeds moeite hebben om over te praten. Terwijl dat zo essentieel is. Vandaar dat de juiste persoon die je kan helpen is iemand die niet alleen gestudeerd heeft maar ook echt tot in het diepste begrijpt waar je het over hebt.

 

Ik begrijp..

  • Ik begrijp je innerlijke worsteling: Ik ken de diepte van twijfel en innerlijke strijd en begrijp hoe verwarrend het kan zijn
  • Begeleiding vanuit empathie: Mijn eigen reis heeft me geleerd hoe belangrijk het is om anderen te begrijpen en te begeleiden vanuit een plek van diepe empathie.
  • Groei door gedeelde ervaringen: Door mijn eigen uitdagingen ben ik in staat geweest anderen te helpen groeien en hun eigen kracht te ontdekken
  • Gids in moeilijke tijden: Ik wil jouw kompas zijn in het labyrint van onzekerheid, je helpen richting helderheid en kracht.
  • Helderheid door donkere momenten: Mijn passie is om anderen te laten zien dat zelfs te midden van duisternis, er altijd een sprankje helderheid en groei mogelijk is.

Professionele begeleiding op academisch niveau

Na begrip komt Coaching. Na mijn studies (zie onderaan) heb ik mezelf 8 jaar compleet gedreven en gepassioneerd verdiept in Narcisme. Na veel cursussen en lectures van experts op academisch niveau, ben ik mijn studies bij Professor Vaknin gaan volgen. De auteur van o.a. Malignant Self Love, tevens zelf een gediagnosticeerde Psychopathische Narcist. Deze unieke combinatie zorgde voor een waardevolle bron aan informatie. Waardoor ik al veel mensen heb mogen helpen naar een beter nieuwe versie van zichzelf. Nog altijd blijf ik mezelf ontwikkelen, ik hou me up to date en verdiep me telkens in de allernieuwste onderzoeken. De combinatie van keiharde levenservaring in het verleden en mijn verworven kennis, kan ik je verzekeren dat je bij mij aan het juiste adres bent om begrepen, gehoord en geholpen te worden. 
Met regelmaat geef ik lezingen en Workshops en andere evenementen. Deelnemers vertellen het een een fantastische ervaring vinden omdat naast de diepgaande accurate kennis er ook ruimte is hun verhaal eens kwijt te kunnen, maar vooral ook met lotgenoten en Survivors contact te maken.

Mijn achtergrond

-Bachelor in de Gezinswetenschappen

-Master Neuro Linguïstisch programmeren

-Gecertificeerd Geweldloze Communicatie

-Train de trainer Non-violent Communication

-Gecertificeerd Life Coach

-Rijkserkend gediplomeerd personal trainer

 

Specialicaties: 

-Narcisme

-Relatie begeleiding/Leren communiceren