Skip to content


Ontmoet Coach Eleanor

Van slachtoffer naar survivor naar Warrior!

 

Mijn naam is Eleanor Schuyffel geboren in 1973 in het leuke stadje Nijmegen.

Ook in mijn leven heb ik te maken gehad met een persoon met een Narcistische persoonlijkheid stoornis. Dat nam op den duur zeer gevaarlijke wendingen aan.. Als slachtoffer ben ik hierin erg diep gegaan. Door weinig bekendheid destijds over Narcisme en veel onjuiste informatie, heeft mijn herstel verschrikkelijk lang geduurd en ook de mensen om me heen erg veel verdriet gedaan.

Vaak beseffen mensen zich te laat dat hij of zij lijdt aan het Narcistisch slachtoffer syndroom. Om niet verder weg te zakken is het van essentieel belang dit op tijd in te zien zodat je er iets mee kan doen. Kennis is macht. Er is nu zoveel meer bekend en duidelijk geworden is ten opzichte van een paar jaar terug. Met de juiste hulp, zelfzorg, zelfreflectie en 100% inzet ben ik van slachtoffer naar Survivor naar Warrior gekomen. En dat kan jij ook!

 

Missie

 

Mijn missie is mensen te helpen die met iemand te maken hebben met NPS of hebben gehad en daar nog de gevolgen van dragen. Door bijv. nog steeds met schuldgevoel, onzekerheid, verwarring, minderwaardigheidscomplex rond lopen. Naast mijn relevante opleidingen ben ik een ervaringsdeskundige die over veel dingen mee kan praten, begrip hebben voor situaties waar menigeen die er nooit voor hebben gestaan nooit en te nimmer kunnen begrijpen. Er zijn veel onderwerpen waar slachtoffers en ook survivors nog steeds moeite hebben om over te praten. Terwijl dat zo essentieel is. Vandaar dat de juiste persoon die je kan helpen is iemand die niet alleen gestudeerd heeft maar ook echt tot in het diepste begrijpt waar je het over hebt.

 

Hoe kan je begrijpen dat iemand na zoveel Narcistisch misbruik De narcist steeds maar blijft vergeven en terug keert?
Hoe kan je begrijpen hoe het voelt om gestalkt te worden?
Hoe kan je begrijpen hoe eenzaam en verlaten het voelt dat iedereen tegen je op wordt gezet en iedereen jóu als de boosdoener ziet?
Hoe kan je begrijpen dat iemand door Gaslighting alles goed praat in zijn/haar hoofd en zelfs met alle macht naar anderen voor de Narcist op komt?
Hoe kan je begrijpen hoe huiselijk geweld voelt?

Na Begrip komt pas Coaching 

Dit en nog zoveel meer, leer je niet uit een boekje. Na begrip komt Coaching. Na mijn studies (zie onderaan) heb ik mezelf 8 jaar compleet gedreven en gepassioneerd verdiept in Narcisme. Na veel cursussen en lectures van experts op academisch niveau, ben ik mijn studies bij Professor Vaknin gaan volgen. De auteur van o.a. Malignant Self Love, tevens zelf een gediagnosticeerde Psychopathische Narcist. 

Deze unieke combinatie zorgde voor een waardevolle bron aan informatie. Waardoor ik al veel mensen heb mogen helpen naar een beter nieuwe versie van zichzelf. Nog altijd blijf ik mezelf ontwikkelen en reis Europa door om up to date te zijn voor jullie met de meest recente Universitaire studies. 
De combinatie van keiharde levenservaring in het verleden en mijn verworven kennis, kan ik je verzekeren dat je bij mij aan het juiste adres bent om begrepen, gehoord en geholpen te worden. 

 

Met regelmaat geef ik nu zelf lezingen en Workshops. Deelnemers vertellen het een een fantastische ervaring vinden omdat naast de diepgaande accurate kennis er ook ruimte is hun verhaal eens kwijt te kunnen, maar vooral ook met lotgenoten en Survivors contact te maken. 

 

Mijn achtergrond:

-Gezinswetenschappen

-Master Neuro Linguïstisch programmeren
-Gecertificeerd Geweldloze Communicatie
-Train de trainer Non-violent Communication
-Gecertificeerd Life Coach
-Rijkserkend gediplomeerd peronal trainer
-Wellness wetenschappen

Specialicaties: 
-Narcisme
-Relatie begeleiding/Leren communiceren

-Break-ups