Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

Locaties en mogelijkheden.

     

Mogelijkheden: 

  • Persoonlijk in de praktijk (zie adressen hier onder) 
  • Walk and talk in een prachtig rustig bos. 
  • Via beeldbellen. Vanuit verschillende uithoeken, ver van mijn praktijk melden cliënten zich aan om begeleiding via Skype doen. Ik kan je verzekeren dat dat niks af doet aan de kwaliteit van de sessies

De voordelen van beeldbellen.

  1. Toegankelijkheid: Beeldbellen maakt het mogelijk om coaching te ontvangen vanuit het comfort van je eigen huis, ongeacht waar ter wereld je bent. 

  2. Flexibiliteit: Met beeldbellen kunnen sessies vaak flexibeler worden gepland, waardoor het gemakkelijker wordt om de sessies in te passen in een drukke agenda. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met hectische levensstijlen of veranderende werkschema’s.

  3. Comfort en privacy:  Met beeldbellen blijf je in je eigen comfortabele omgeving waarin je je veilig en vertrouwd voelt, terwijl je toch direct toegang hebt tot de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt.

  4. Continuïteit van zorg: Het maakt het gemakkelijker om consistentie te behouden zelfs als je aan het reizen bent of gaat verhuizen naar een andere locatie. Dit betekent dat de voortgang kan worden voortgezet zonder onderbrekingen. 

Voordelen van Walk and Talk sessies in de natuur.

 

Natuurlijke omgeving: Wandelen in de natuur tijdens biedt een ontspannen setting, waardoor je meer rust ervaart en dieper kunt graven in jezelf.

 

Verbeterde inzichten: Het wegvallen van oogcontact  zorgt voor sommige mensen voor minder afleiding, waardoor er andere inzichten bewerkstelligd kunnen worden.

 

Rustgevende invloed: De natuurlijke omgeving helpt om je hoofd leeg te maken en problemen vanuit een ander perspectief te bekijken. 

 

Zowel Beerse als Ossendrecht beschikken over prachtige locaties om coaching sessies te ervaren en tegelijkertijd kom je tot bezinning te komen.

Locaties praktijk 

Ossendrecht provincie Brabant Nederland

Vlot bereikbaar 
Ruime parkeergelegenheid
Bushalte 100 meter
Rolstoeltoegankelijk

Beerse provincie Antwerpen Belgie

Vlot bereikbaar op de as Turnhout – Antwerpen, 

Bushalte voor de deur

Ruime parkeergelegenheid

Rolstoeltoegankelijk

+ 32 (0)468 49 33 17