Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

 Lezing op locatie 
Non-Verbale Communicatie

The Secret Code

Ontdek de geheimen achter de non verbale communicatie. 

 

Lichaamstaal is een fascinerende vorm van communicatie die vaak meer onthult dan woorden kunnen zeggen. Door aandacht te besteden aan de subtiele signalen en stille boodschappen die mensen uitzenden, kun je diepere inzichten krijgen in hun gedachten en gevoelens. Deze lezing biedt je de unieke kans om deze vaardigheden te leren kennen en toe te passen in je dagelijks leven.

 
Wat komt er aan bod:
  • Wanneer wordt je belogen? Zie hoe manipulators zich non-verbaal verraden doordat hun woorden niet hetzelfde zeggen als hun lichaam. Ontmasker hun geheimen.
  • Begrijp de stille boodschappen die mensen onbewust uitzenden, en hoe je deze kunt interpreteren om betere beslissingen te nemen.

     

  • Lees wat mensen niet in woorden kunnen uitdrukken zodat je hen de juiste steun en zorg kunt bieden. 

     

  • Wat zegt lichaamstaal over jou?: Word je bewust van je eigen lichaamstaal en begrijp wat je onbewust aan anderen communiceert.
 

Mijn naam is Eleanor Schuyffel (Coach Eleanor)

 

Ik geef onder andere relatiebegeleiding en individuele coaching.

Als gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie en opgeleid door Chase Hughes, een van ‘s werelds beste gedragsexperts in non-verbale communicatie, richt ik mij op het complete plaatje van communicatie. Door zowel verbale als non-verbale signalen te begrijpen, kunnen we effectiever verbinding maken en diepgaande relaties opbouwen. 

 

Schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt. Daarom is  inschrijven verplicht en wel naar email adres:

2coacheleanor@gmail.com – www.coaching-comeback.be 

 

Datum: 20 augustus 2024

Adres: Centrum Balans Antwerpseweg 197 Vlimmeren
Tijd: van 18 tot 21 uur
Prijs: 20 euro