Ga naar de inhoud

Coach Eleanor


Guided Meditation "Love after Narcissism" - A fresh start

 
Hallo lieve mensen,
 
Allereerst mijn dank voor de prachtige reacties van de mensen die al naar deze meditatie hebben geluisterd. Die vastberadenheid om te luisteren en deel te nemen aan deze begeleide meditatie getuigt van een krachtige spirit en een verlangen naar positieve verandering!
 
Voor wie nog niet heeft kunnen luisteren: als meditatie bij je past of je nieuwsgierigheid wekt, nodig ik jullie uit om deel te nemen aan deze begeleide meditatie “Love after Narcissism-a fresh new start”. Voor het beste effect is het sterk aangeraden deze meditatie met headset te beluisteren. 
 

Ontwaak je authentieke zelf en omarm het met liefde.

Als je slachtoffer bent geweest van een narcist is het moeilijk om opnieuw mensen te vertrouwen. Twijfels doordringen alles en iedereen, vooral je eigen oordeel. Gedreven door gebroken zelfliefde, zelfvertrouwen en schaamte, laat gaslighting je vervreemd voelen van jezelf. Je zit vol van onjuiste overtuigingen die door de narcist in de loop der tijd zijn opgebouwd.
 
Luister naar deze meditatie voor 30 dagen en kom weer tot de essentie wie je bent. Versterk je Inzicht in zelfliefde, vertrouwen en positieve kracht. Het transformeren van jouw energie doen narcisten als signalen in een andere frequentie verschijnen. Je gaat dat herkennen!
 
Je kan er voor kiezen je leven niet meer door hen te laten verstoren. Of je nu op zoek bent naar nieuwe liefde of nieuwe verbindingen verkent, door jouw verschoven energie zal een narcist anders voelen. Vreemd. Het botst met jouw innerlijke vrede die je nu met je draagt. Je bent beter beschermd tegen narcistische invloeden en (emotionele) mishandeling in de toekomst.
 
“Een bekende studie uit 2011, gepubliceerd in het tijdschrift Psychiatry Research, en een andere in Psychological Science in 2012, toonden aan dat 30 dagen meditatie de dichtheid van grijze massa in hersengebieden geassocieerd met zelfbewustzijn, zelfcompassie en introspectie verhoogde. Dit suggereert dat er al zichtbare fysieke veranderingen in de hersenen kunnen optreden na deze korte periode van meditatie!”
 
Deze meditatie biedt jou:
 
* Het ervaren van diepe, innerlijke rust
* Het versterken van liefde en zelfcompassie
• Verbinding met je authentieke zelf.
• Loslaten van oud verdriet
• Versterking van je intuïtie
* Inzicht in signalen van narcisten en psychopaten en andere negatieve invloeden herkennen
* Het koesteren van een blijvende innerlijke harmonie
 
Mis deze kans op transformatie niet en gun jezelf deze rust en connectie met je authentieke zelf. 
 
Als je jouw ervaring met mij zou willen delen zou ik dat fantastisch vinden! Door jouw bijdrage zal door de algoritmes deze “Leven na Narcisme” meditatie ook meer aan andere mensen getoond worden. Hiermee help je ook hen die er baat van kunnen hebben. Laten we elkaar zoveel mogelijk informeren en helpen zodat ze snel door de mand vallen en dat er zo veel mensen weten te herstellen maar ook nieuwe slachtoffers weten te voorkomen.
Alvast hartelijk dank hiervoor!
 
Je kan ook een klikje op de like knop geven, je abonneren en delen met je vrienden. Narcisme moet stoppen!
 
Warme groet,
Coach Narcisme Coach Eleanor 
Het snelst te bereiken via 2coacheleanor@gmail.com