Skip to content

Lotgenoten Avond

Vrijdag 28 Oktober Kalmthout Belgie (bij Antwerpen) 

Wat is lotgenotencontact?


Hoe zal het voor jou zijn eindelijk eens gehoord en begrepen te worden? Om in een veilige omgeving met gelijkgestemden verbinding te vinden. Als professioneel Coach en ervaringsdeskundige organiseer en begeleid ik deze avonden zodat er structuur in de avond komt. 

Het gaat om contact tussen  mensen in een vergelijkbare situatie. 

Mensen zitten vaak met dezelfde vragen en dilemma’s en hebben gemakkelijk een luisterend oor voor elkaar. Het wederzijdse begrip kan eraan bijdragen dat mensen hun eigen situatie meer helder zien. Mensen voelen zich ondersteund en opgelucht te weten en ervaren dat ze niet de enige zijn en het niet allemaal aan hen ligt. 

 

(Mocht je liever op de achtergrond blijven of later besluiten het toch een beetje eng te vinden om er met anderen over te praten dan is het ook ok als je alleen wilt leren en observeren. Je bent niks verplicht).

Praktische informatie 

Vrijdag 28 oktober

Tijd: van 18 tot 22 uur
Adres: Statielei 9, 2920 Kalmthout
Investering– 25 euro“De mensen hier begrijpen mij ze hebben aan een half woord genoeg”

“Eindelijk voel ik me gehoord”.

“Verbinding en steun is wat ik hier vond.

“Ik heb er een waardevol contact aan over gehouden”.

(deelnemers lotgenoten avond)

Er is vaak een wachtlijst dus schrijf je op tijd in om jezelf een plaats te garanderen. Vraag dus eerste even na of er nog plaats is. 
Je kan je plaats vastleggen door je investering te storten op BE02 9731 8092 5040 t.a.v Eleanor Schuyffel onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Informatie wordt niet doorgegeven aan derden. Noch gebruikt voor commerciële doeleinden zoals ongevraagde nieuwsbrieven etc.