Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

Gebruiker avatar
Niet gecategoriseerd

Online Basis cursus Narcisme

Levenslang
Alle niveaus
4 lessen
1 quiz
1 leerling

Hallo lieve mensen,

Hartelijk welkom bij deze Introductie cursus Narcisme
Veel plezier ermee en vergeet zeker niet de quiz te doen.

 

Warme groet,
Coach Eleanor

 

 

   

 

Ik ben coach Eleanor en begeleid mensen die te maken hebben of hebben gehad met Narcisme. Naast mijn cursussen workshops en andere evenementen kunnen mensen nog steeds terecht voor koppelbegeleiding.

In deze basiscursus leer je twee belangrijke onderwerpen:

 

  • Herkenningspunten van een Narcist
  • De impact op de slachtoffers van Narcistisch misbruik
  • Flying monkeys

Mijn cursussen bevatten boeiende video’s, informatieve teksten en concrete voorbeelden uit het echte leven. Voor wie zich graag verdiept, heb ik ook uitgebreid wetenschappelijk onderzoek geraadpleegd en de belangrijkste conclusies en bevindingen opgenomen.Hiermee garandeer ik jou betrouwbare en hoogwaardige informatie zodat je weet wat narcisme echt inhoudt.”

 

*Belangrijk even te benoemen. Ik refereer in de video’s vaak naar “hij” hoewel het net zo goed een “zij” kan zijn. Vroeger toonden studies aan dat er meer mannelijke narcisten waren, maar tegenwoordig, door sociale media enzovoort, is het verschil niet meer zo groot. Ik wil daaromm benadrukken dat Het leed van een vrouwelijke narcist is net zo zwaar als dat van een mannelijke narcist.

 

Warme groet,

Coach Eleanor

www.coaching-comeback.be

Facebook Narcisme coach Eleanor

Email. 2coacheleanor@gmail.com

 

Gebruiker avatar

Coach Eleanor

Hallo lieve mensen, ik ben coach eleanor. Van origine ben ben ik gecertifeerd geweldloze communicatie trainer. De laatste 12 jaar bestudeer ik intensief Narcisme en begeleid mensen die daarmee te maken hebben of hebben gehad. Naast mijn cursussen workshops en andere evenementen kunnen mensen nog steeds terecht voor koppelbegeleiding.
Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie. www.coaching-comeback. Facebook Narcisme coach Eleanor en 2coacheleanor@gmail.com
Warme groet,

Coach Eleanor