Skip to content

Break ups

 • Zit je momenteel in een rollercoaster van emoties na een break up?
 • Blijf je maar obsessief aan het overdenken?
 • Heb je de neiging je ex nauwkeurig te volgen op social media. 
 •  Kan je de breuk maar niet verwerken en laat het je niet los?

  Uit elkaar gaan kan één van de zwaarste uitdagingen zijn in het leven. De hopeloosheid en geen uitzicht in de toekomst meer zien kan maken dat heel je leven waardeloos lijkt.


  Niet goed kunnen slapen en concentreren. Geen energie voor je geliefden. Blijven denken aan “golden moments”. Negatieve denkpatronen, overtuigingen en daaraan gekoppelde heftige emoties trekken je alleen maar meer naar beneden. Je hebt niet alleen een breuk te verwerken maar ook het gevoel gefaald te hebben. Met alle onzekerheid en verwarring van dien. 


  Verwerking is een proces. Echter soms is het zo intens dat de het stagneert en je zo lang vast kan blijven zitten op een punt. 
  Daarvan loskomen is niet simpel maar zeker mogelijk! Ik heb al vele  clienten met deze specifieke hulpvraag met succes mogen begeleiden naar een leven dat compleet in harmoie is gekomen met wie en wat ze echt zijn. Gelukkig, sterk en gezond!


  Jij kan ook terug op gang komen! 

  Neem gerust contact voor meer info of boek gelijk een intake sessie en ontdek weer wie je bent. Een nieuwe jij maar in een jasje waar je compleet jezelf bent en mag zijn.. 

 
 

Jij bent de belangrijkste persoon in jou eigen leven.

succes@coaching-comeback.be

+ 32 (0)468 49 33 17