Ga naar de inhoud

Coach Eleanor


Bondgenoten Narcisme avond

(Datum nog niet bekend. Zal oktober zijn)

Met regelmaat organiseer ik voor bondgenoten, slachtoffers, survivors en hulpverleners een bondgenoten avond.

Ook mensen die gewoon meer informatie willen over wat Narcisme nu precies is zijn van harte welkom. Momenteel is er nog geen datum voor de volgende maar stuur gerust een mailtje en ik zet je op de lijst.Wat is een Bondgenoten avond over Narisme?


De gevolgen van narcistisch misbruik zijn niet min. Het kan leiden tot een psychische aandoening die in de moderne psychologie de naam Narcistisch Slachtoffer Syndroom (NSS) heeft gekregen. Deze psychische aandoening komt voort uit langdurig emotioneel misbruik door één of meerdere personen me NPS. 

 

Op deze avond kunnen zowel geïnteresseerden, slachtoffers en survivors bijeen komen om vragen te stellen, daar over te sparren en hun verhaal kwijt te kunnen. Mensen in vergelijkbare situatie kunnen hun ervaring delen. Maar ook geïnteresseerde mensen die er meer over willen weten zijn van harte welkom. Het begrip en steun die hier aan bijdragen is een zeer waardevol gegeven. Het draagt er aan bij dat mensen meer helderheid krijgen over hun eigen situatie.


Op deze avond zal je er achter komen dat je niet de enige bent die met Narcisme te maken heeft of er meer over wil weten. De verhalen die je hoort zullen je erg verbazen en helderheid geven in  je eigen situatie.

Als professioneel Coach en ervaringsdeskundige organiseer en begeleid ik deze avonden zodat er structuur in de avond komt en er naar ieder die dat wenst kan worden gehoord en geluisterd. Van harte welkom op deze Eye opener avond


\

Praktische informatie 

 

Tijd: 
Adres: 

Investering– (info zie onderaan)

Inschrijven via mail: 2coacheleanor@gmail.com

 

“De mensen hier begrijpen mij ze hebben aan een half woord genoeg”

“Eindelijk voel ik me gehoord”.

“Verbinding en steun is wat ik hier vond.

“Ik heb er een waardevol contact aan over gehouden”.

(deelnemers lotgenoten avond)

 

 

Stuur je even een berichtje om te vragen of er nog plaats is? 

 

*Informatie wordt niet doorgegeven aan derden. Noch gebruikt voor commerciële doeleinden zoals ongevraagde nieuwsbrieven etc.