Meteen naar de inhoud

Bondgenoten Narcisme wandeling

Bosgeluk: Wandeling over verbonden wegen

 
Kan jij ook zo genieten van een ontspannende wandeling in rustgevend natuur?
 
 Zou je het leuk vinden verbinding te leggen met mensen die net als jij met Narcisme te maken hebben (gehad)?
 Laat je betoveren door de adembenemende natuur van de Kempen. Ontdek de kans om verrijkende verbindingen te leggen, je sociale kring uit te breiden en vriendschappen te sluiten. 
 
Hier krijg je de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, gehoord te worden door medemensen die je begrijpen en naar je kunnen luisteren.
 

Laat dit pad je leiden naar naar de helende kracht van de natuur. Een stap naar verbondenheid en herstel. 


Waarom zou je aansluiten?

 
√  Zelfzorg is zelfliefde in actie
√ Wandelen is goed voor lichaam en geest. Het bevordert positieve emoties, en helpt je weer in contact te komen met jezelf.
√ Informele gesprekken: Laat je gedachten afdwalen, leg nieuwe contacten terwijl je geniet van gezellige gesprekken over allerlei onderwerpen.
√ Het buiten zijn, omringd door groen en frisse lucht, kan helend werken en je helpen om stress te verminderen.
√ Empathische groep: De wandelingen bieden een kans om nieuwe mensen te leren kennen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten. 
√ Begrip en herkenning is fijn in een situatie waar veel mensen je juist niet begrijpen en jij jezelf soms ook niet begrijpt.
 
( Bij ongunstig weer laten we ons zeker niet weerhouden om elkaar weer te zien of juist te leren kennen. Die dag gaat gewoon door. We verplaatsen onze plannen dan naar een gezellige en gastvrije lunchroom, waar we elkaar ook kunnen ontmoeten en genieten van elkaars gezelschap)
 
Kies een ander pad en wandel met ons mee. 
 
Deze dagen worden meerder malen per jaar georganiseerd.
Zet vast in je agenda 🙂
 
10 september
10 december
10 maart
7 april
2 juni
 
Tijd: 10 uur
Locatie: Oostmalseweg 2340 Beerse
Afstand: 8 kilometer met veel rustplaatsen, bankjes op prachtige locaties en zelfs een rustig picknickbankje op de route.
Prijs: 5 euro.
 
Mail voor meer info en inschrijvingen naar 2coacheleanor@gmail.com
 

Aarzel niet om je vrienden, familie of lotgenoten uit te nodigen om deel te nemen aan deze bijzondere wandeling. Samen kunnen we bouwen aan een sterke gemeenschap van steun en groei. Je bent van harte welkom! 

 

Datum: zondag 10 september

Tijd: 10 uur 

Locatie: Oostmalseweg (kruising met Klampovenstraat), 2340 Beerse
Afstand: 8 kilometer met veel rustplaatsen, bankjes op prachtige locatie en zelf een picknickbankje op de route. 

Prijs: 5 euro 

 

Note: Deze wandeling dient niet als professionele therapie. Je kan uiteraard vragen stellen tijdens de wandeling maar deze wandeling is bedoeld om als een ondersteunende gemeenschap en een informele gelegenheid om ervaringen te delen. Voor persoonlijke begeleiding kijk je best op de website www.coaching-comeback.be  of mail naar 2coacheleanor@gmail.com. Mocht je nog vragen hebben laat het gerust weten ik help je graag. Tot ziens!