Ga naar de inhoud

Coach Eleanor

Wandelen met bosvrienden

         “Laat de Narcist maar varen”

Wandelen over verbonden wegen.


Laat je betoveren door de adembenemende Kempen en vergroot je sociale kring. Tijdens deze wandelingen staan optimisme en positiviteit centraal.
 
Gun jezelf de kans je verhaal te delen of een luisterend oor te bieden aan anderen die begrijpen wat je doorgemaakt hebt. Begrip en herkenning kan een zeldzame troost zijn in een wereld die soms onbegrijpelijk lijkt.
Als het ijs gebroken is komen er ook vaak gezellige gesprekken met lachmomenten.Gesprekken met een ander onderwerp in ongedwongen “natuur”lijke setting.
 
Als je zelf liever (nog) niets kwijt wil, zal dat op een warme manier begrepen worden. Je gaat zeker met een versterkt gevoel naar huis, wetende dat je niet alleen staat en het niet allemaal aan jou ligt.
 
( Bij ongunstig weer laten we ons zeker niet weerhouden om elkaar weer te zien of juist te leren kennen. Die dag gaat gewoon door. We verplaatsen onze plannen dan naar een gezellige en gastvrije lunchroom, waar we elkaar ook kunnen ontmoeten en genieten van elkaars gezelschap)
Deze dagen worden meerder malen per jaar georganiseerd.
Zet vast in je agenda 🙂
 
Zondag 12 mei 
Tijd: 10.30 uur
Locatie: Oostmalseweg 2340 Beerse (kruising met Klampovenstraat)
Prijs: 5 euro

Afstand: 7 kilometer met veel rustplaatsen, bankjes op prachtige locaties en zelfs een rustig picknickbankje op de route. Aarzel niet om je vrienden, familie of lotgenoten uit te nodigen om deel te nemen aan deze bijzondere wandeling. Van harte welkom!


 

Note: Deze wandeling dient niet als professionele therapie. Je kan uiteraard vragen stellen tijdens de wandeling maar deze wandeling is bedoeld om als een ondersteunende gemeenschap en een informele gelegenheid om ervaringen te delen. Voor persoonlijke begeleiding kijk je best op de website www.coaching-comeback.be  of mail naar 2coacheleanor@gmail.com Mocht je nog vragen hebben laat het gerust weten ik help je graag.